Välkomna !
Söker ni en guldsmed ? Då har ni hittat en.
Ni kanske behöver reparera ert smycke, eller tänker förlova eller gifta er och vill beställa ringar, sådana som mormor och morfar hade, mer moderna eller helt unika ringar, vi möts och diskuterar igenom era önskemål, och ni behöver inte åka in till någon stad och trängas.
Så välkomna till mig, jag är guldsmedsmästare och juvelinfattare, jag började min bana inom branschen när jag var i 20 års åldern, och är verksam i Roslagen sedan ca 25 år tillbaka, men befunnit mig mycket här i Väddö trakten ända sedan barnsben, då jag har en del rospiggar i släkten.

Jag har ingen butik, men jag tar emot tids bokade besök, vilket i dessa tider är det ett väldigt bra alternativ, för både er och mig.
Jag jobbar lite i silver men mest i guld och då självklart i återvunnen 18 karat guld, att återvinna är något vi guldsmeder alltid tänkt på i alla tider.

Jag kan

  • Tillverka nya smycken för hand, min egen design eller i samarbete med min kund.
  • Tillverka handgjorda förlovnings och vigselringar.
  • Men jag kan även beställa hem från Guldbolaget om ni hittat någon från dem som ni är sugna på.
  • Reparera smycken.
  • Omarbeta/ny design på smycken.
  • Sätta i ny sten om någon trillat ut.
  • Kedjor tillverkar jag inte men tar gärna hem det du vill beställa.

Ni är varmt välkomna att höra av er på 0707752631 och skulle jag inte svara för jag är upptagen, så skicka gärna ett sms så hör jag av mig.

P.S. Sidan är under uppbyggnad. D.S.