Välkomna !
Söker ni en guldsmed ? Då har ni hittat en.
Ni kanske behöver reparera ert smycke, eller tänker förlova eller gifta er och vill beställa ringar, sådana som mormor och morfar hade, mer moderna eller helt unika ringar, vi möts och diskuterar igenom era önskemål, och ni behöver inte åka in till någon stad och trängas.
Så välkomna till mig, jag är guldsmedsmästare och juvelinfattare, jag började min bana inom branschen när jag var i 20 års åldern, och är verksam i Roslagen sedan ca 25 år tillbaka, men befunnit mig mycket här i Väddö trakten ända sedan barnsben, då jag har en del rospiggar i släkten.

Jag har ingen butik, men jag tar emot tids bokade besök, vilket i dessa tider är det ett väldigt bra alternativ, för både er och mig.
Jag jobbar lite i silver men mest i guld och då självklart i återvunnen 18 karat guld, att återvinna är något vi guldsmeder alltid tänkt på i alla tider.

Jag kan

  • Tillverka nya smycken för hand, min egen design eller i samarbete med min kund.
  • Tillverka handgjorda förlovnings och vigselringar.
  • Men jag kan även beställa hem från Guldbolaget om ni hittat någon från dem som ni är sugna på.
  • Reparera smycken.
  • Omarbeta/ny design på smycken.
  • Sätta i ny sten om någon trillat ut.
  • Kedjor tillverkar jag inte men tar gärna hem det du vill beställa.

Ni är varmt välkomna att höra av er på 0707752631 och skulle jag inte svara för jag är upptagen, så skicka gärna ett sms så hör jag av mig.

P.S. Sidan är under uppbyggnad. D.S.

It is possible that you require assistance with essay writing if you’re a student. The best essay https://www.prdistribution.com/news/4-top-rated-essay-writing-services-2021-2.html writers can help you express your personal style and craft top-quality essays. Getting into a top university or college will open numerous doors for you in the future. What should you be looking for in a professional help with your essay? Here are a handful advantages that you can get by hiring expert essay writing services. Let’s take a look at these benefits in detail. Weigh the positives and negatives before deciding to utilize their products.

There is a good chance that you have heard about the benefits of purchasing essays paper online. There is a chance that you will be amazed at how much you can gain by ordering your essay online. There are many advantages. Here are a few. It is possible to buy essay papers online at less than the price. Also, these services have a high success rate. It is also easy to utilize. They also provide various additional essay writer cheap services, including free plagiarism reports as well as formatting according to various formats.

Inga svar

Lämna ett svar